hoofdsponsor:


 Nieuws - True Support

Verkoopactie biografie Berkien geslaagd 22 januari 2006
 
Voorafgaand aan het duel van FC Utrecht tegen NAC Breda stond het 'Home of True Support' in het teken van een verkoopactie van de door Robert van den Ham geschreven biografie van Herman Berkien. Inge Berkien zelf was hoogstpersoonlijk aanwezig om op verzoek enkele woorden toe te voegen aan de kleurrijke biografie over het leven van Berkien. De opbrengst van de biografie wordt gebruikt voor de realisatie van het standbeeld van Herman Berkien. Inge Berkien kreeg uit handen van onze fotograaf René van der Laan tevens een fraaie portretfoto van haar overleden man aangeboden.

Gezien de opkomst viel het aantal verkochte exemplaren van 'Herman Berkien, Herman over zichzelf en anderen over Herman' wat ons betreft zeker niet tegen. Ook de CD's van Herman vonden gretig aftrek. Voor de FCU Fans die vandaag niet aanwezig waren, zijn zowel de biografie als de CD's via het bestuur verkrijgbaar.

De tevens aangekondigde speciale gast was uiteindelijk, tegen zijn zin in, verhinderd. Stefaan Tanghe, de gast in kwestie, kon de verplichte training van Heracles Almelo op zondagochtend niet ontlopen. Hierdoor was een bezoekje aan het home op All Inn Klein Galgenwaard planningstechnisch voor Tanghe haast onmogelijk. Wat ons betreft gaat hier het gezegde 'Wat in het vat zit, verzuurt niet' op. De afspraak staat, nu de planning nog.

FC Utrecht-aanvoerder Jean-Paul de Jong was wel van de partij. De jeugdige fans lieten de mogelijkheid dan ook niet onbenut om een krabbel van 'Mr. Utreg' (volgens 46% van onze bezoekers) op FC Utrecht-sweater of trommel te laten zetten.

De openingstijd van het 'Home of True Support' voor de avondwedstrijd tegen PSV Eindhoven zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt.Foto's Home of True Support - 22 januari 2006
Foto's © PhotoArtUtrecht / René van der Laan


send a friend Mail A Friend
 

Poll

Pasfotoregistratie voor iedere seizoenkaarthouder?
Een goed plan om raddraaiers aan te pakken
Onzin! Betere meldingsplicht invoeren!
Ik heb er niet zo\'n probleem mee.
Geen meningBekijk resultaten

Nieuwsbrief

Naam
Emailadres
Copyright (C) 2005-2006 FCUFans.nl / Stichting True Support