"Het Laatste Nieuws"


Wesley Sneijder geeft harde kern Ajax middelvinger en rijdt zingend langs de Arena

Bron: https://www.ad.nl/ en https://www.ad.nl/

Gepubliceerd op 16 juni 2020

Klik hier voor de video !

Utrechter Wesley Sneijder heeft op Instagram gereageerd op de berichten van Ajax-supporters dat hij niet meer welkom is in de hoofdstad. Al rijdend in zijn auto is te zien dat Sneijder Amsterdam nadert. Met andere woorden: hij trekt zich niks aan van de F-Side.

Sneijder speelde 9 jaar in de jeugdopleiding van Ajax, brak daar door in het eerste team en haalde het Nederlands Elftal, voordat hij naar Real Madrid vertrok.

Ondanks zijn verleden bij de Amsterdamse club, heeft een deel van de Ajax-supporters het helemaal gehad met de man uit Utrecht. Ze verwijten hem dat hij Ajax is vergeten, ‘popie Jopie’ doet in de Galgenwaard en zijn afscheidswedstrijd heeft gepland in hetzelfde stadion ‘van die k*tclub’.

Bovendien nemen ze Sneijder kwalijk dat hij voor de bekerwedstrijd tussen beide twee clubs schreeuwde dat zijn FC Utrecht het team van Ajax zou slopen.

De supporters van de F-Side noemen Sneijder daarom een ‘valse hond’ die vooral uit de buurt van Amsterdam moet blijven en de N201 (de provinciale weg die ter hoogte van Vinkeveen de A2 kruist) niet meer mag passeren.

Sneijder zelf gaat er met het filmpje op Instagram met gestrekt been in. Terwijl hij in de auto luid meezingt met Als ik boven op de Dom sta, het clublied van de FC, laat hij de Ajax-supporters weten dat hij zojuist de N201 is gepasseerd. Met andere woorden: zoek het lekker uit.