"Het Laatste Nieuws"


'De Clown van Utereg' documentaire
in de online nieuwsbladen

De aanstaande documentaire over Herman is niet aan het oog van de online kranten ontsnapt, gelukkig schrijven zij met ieder een originele inhoud, zonder van elkaar blindelings te kopiŽren.

https://www.ad.nl/utrecht

Deze krant opent met een foto van fors formaat van Herman aan de Dom van Utrecht en schrijft vervolgens een kort, maar krachtig artikel over de aanstaande documentaire, top !

https://www.duic.nl/cultuur

Duic is een online krant, komt eveneens met een respectvol artikel, en showt net als het Algemeen Dagblad, een grote, prachtige foto van de bovenkant van het standbeeld van Herman !

Lezers krijgen de kans een bericht achter te laten, de meeste zijn gelukkig positief !

https://drimble.nl/regio/utrecht

Drimble vermeldt het nieuws kort, maar verwijst naar de bron, in dit geval Duic.nl

https://www.zwartekat.nl

Zwarte kat.nl, die over cabaret gaat, geeft evenals bijna alle andere online kranten, een mooie eigen tekst weer !

https://www.rtvutrecht.nl

Een respectvol artikel, vakkundig geschreven door de makers van RTV Utrecht, maar het verhaal over Harry Roestenburg klopt niet helemaal; hij was wel een jeugdvriend, maar sowieso na 1989 niet meer in beeld.

https://www.hartlooper.nl

De site van Hartlooper.nl, die nu in het middelpunt van de belangstelling staat, geeft een zeldzame foto van een jonge Herman Berkien, op zijn fiets, geheel studentikoos, voorzien van pak met stropdas, in Utrecht.

Onderstaande fantastisch mooie foto hebben wij (ongevraagd) gekopieerd, maar wat velen misschien niet weten, is dat het formaat van de foto veel groter is dan je zou denken, wij konden namelijk een veel groter formaat te pakken krijgen (Klik er met je rechtermuisknop op, om deze naar je computer te krijgen...), waarmee je makkelijk je eigen poster kan drukken, of klik hier beneden op de foto voor een groter formaat, dus druk het af, en plak het achter je raam !