"Het Laatste Nieuws"

 

De verborgen kunstenaar in Herman Berkien

We wisten het al, maar Herman schilderde niet onverdienstelijk, en nu kom er zelfs op vier november 2023 een expositie van zijn werken bij DUIC op Achter Clarenburg 23, 3511 JH Utrecht, dat gelijktijdig met Het Verrassend Vredenburgkwartier vanaf elf uur wordt gevierd op vier en vijf november 2023, zo staat hier te lezen op http://www.duic.nl :

Verrassend Vredenburgkwartier

Waar: verschillende locaties
Wanneer: 4 en 5 november van elf uur tot vijf uur, zondag van twaalf tot vijf uur
Prijs: gratis, sommige diensten tegen betaling

Benieuwd wat het Vredenburgkwartier allemaal te bieden heeft? Op 4 en 5 november heb je de kans om op een bijzondere manier verschillende winkels en organisaties in het gebied aan te doen. Zeventien ondernemers openen hun deuren op deze twee dagen met onder andere exposities, workshops en livemuziek om te bezoeken. Ook DUIC is op zaterdag 4 november vanaf elf uur open met een expositie die bezocht kan worden. De gratis expositie gaat over de verborgen kunstenaar in Herman Berkien

Er is ook een poster beschikbaar voor de expositie aanstaande zaterdag, klik op het plaatje hieronder, het is een A3 poster en geprint is het tevens te vouwen tot een A5 boekje.

Dus wij zeggen; 'Komt dat zien jochie!'