"Het Laatste Nieuws"
De elfde van de elfde: boekpresentatie 


Hoe kan het ook anders: juist op de elfde van de elfde, het begin van carnaval en bovenal de trouwdatum van Inge en Herman Berkien, is er de officiële boekpresentatie van de biografie van Herman Berkien. Het wordt die avond gehouden in het Jacobitheater in Utrecht. 
De boekpresentatie is overigens alleen toegankelijk voor genodigden.

‘Herman Berkien – Herman over zichzelf, anderen over Herman’ is de definitieve titel van het boek. De verschijning ervan wordt mogelijk gemaakt dankzij Elbanton BV en de belangeloze medewerking van tal van journalisten en fotografen. Buono! Uitgeverij, bekend van onder meer stadskrant Ons Utrecht, is de uitgever van het boek dat geschreven is door Robert van den Ham. De vormgeving is in handen van Jan Freriks van Teamwork. 

De ‘Stichting Vrienden van Herman Berkien’ heeft bovendien een  verrassing bij het boek: voor alle fans wordt een dvd met bijzondere en unieke beelden bijgesloten.

Het boek en dvd zal met ingang van half november verkrijgbaar zijn in de boekhandel en te bestellen via deze website. De winkelprijs is 19,50 euro. Het ideale cadeau voor de komende feestdagen!