"Het Laatste Nieuws"


We hebben veel reacties gehad op het eerdere via andere websites verspreide bericht over de financiŽle situatie rond het standbeeld voor Herman. Iedereen hartelijk bedankt voor alle steunbetuigingen en ideeŽn in welke vorm dan ook, die we na dat bericht kregen. De komende weken zal er meer over naar buiten gaan komen, waarbij wij er, zeker na alle reacties, natuurlijk alle vertrouwen in houden dat we het standbeeld van Herman nog dit jaar zín plek kunnen gaan geven.

Inge Berkien en de bestuursleden Ed Soesbergen en Robert van den Ham van de Stichting Vrienden van Herman Berkien waren afgelopen week te gast bij kunstenaar Frans Stelling in Utrecht om het standbeeld te mogen bewonderen, want: het is af! Het moet nu natuurlijk nog wel in brons gegoten worden en op een sokkel worden geplaatst. We zijn allemaal enorm onder de indruk van het werk van Frans Stelling. Kippenvel. Het is ťcht Herman ten voeten uit. Letterlijk. Natuurlijk houden we het eindresultaat nog geheim, het moet immers wel een verrassing blijven.

Blijf deze website de komende weken volgen, want we zullen regelmatig een update geven van nieuwe initiatieven om het geld bijeen te krijgen en andere ontwikkelingen rond het standbeeld.